Welkom

Hondenschool Adel wil u graag informeren over alle cursussen die geboden worden. Hiernaast worden er ook specifieke workshops aangeboden. Raak je al meer geïnteresseerd, kijk dan vooral verder op deze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Twee activiteiten die Hondenschool Adel uniek maken zijn de workshop Steppen en de vakanties met je honden. Graag vertellen we daar meer over en hieronder al een voorproefje.

Met vriendelijke honden groeten,
het “ADELTEAM”

Nieuws

We zijn verhuisd.

Hallo allemaal, we zijn verhuisd, en geven voorlopig les aan de Achterweg 1 in Balkbrug. Langzamerhand worden alle cursisten benaderd, wanneer en hoe laat de cursussen weer beginnen.

Behendigheidswedstrijd 18 Juni 2016

Binnenkort is het weer zover...

18 Juni 2016 gaan we weer een kleine wedstrijd organiseren!! Dit keer op eigen terrein en zal het een leer- / trainingswedstrijd zijn.

Deze wedstrijd is ten behoeve van ons wedstrijdteam! Dit houdt in dat alle verdiensten die zij deze dag bij elkaar sprokkelen ten goede zal komen van het wedstrijdteam. Zij willen hiervoor graag nieuwe team outfits aanschaffen.

De wedstrijd zal in hoofdzaak zijn voor echte beginners, zij krijgen bij elk onderdeel uitleg, ook over de gang van zaken op een grote wedstrijd. Tevens krijgen ze naderhand tips waar evt verbeterpunten liggen.

Honden met wedstrijd issues zullen ook (met mate) worden toegelaten. Het is voor mensen met honden in hogere klasses nogal lastig als een hond op training alles doet wat van hem verlangt wordt, maar op wedstrijd om welke reden ook de boel vergooid... Daarom kunnen deze mensen meedoen om in wedstrijdvorm met hun hond te trainen... Opgave voor honden met wedstrijdissues voor deze wedstrijd graag persoonlijk en mét uitleg! Dit kan bv via email of per telefoon.

Debutanten gaan bij deze wedstrijd voor, dus bij veel aanmeldingen zal er bij de "issuehonden" geloot worden.

Dus zin in een super gezellige dag met wederom kans op hele leuke prijzen? Houd dan deze pagina in de gaten want de inschrijving is open!!

Wat: leer- en trainingswedstrijd

Wanneer: 18 juni 2016

Hoe laat: Van 10.00 tot ongeveer 16.00

Waar: Hondenschool Adel, Westerhuizingerweg 26 Balkbrug

Aantal deelnemers: Ongeveer 45

Inschrijfgeld: € 12,50

Hulpmiddelen als bv een speeltje of halsband zijn toegestaan.

Catering aanwezig!..