Welkom

Hondenschool Adel wil u graag informeren over alle cursussen die geboden worden. Hiernaast worden er ook specifieke workshops aangeboden. Raak je al meer geïnteresseerd, kijk dan vooral verder op deze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Twee activiteiten die Hondenschool Adel uniek maken zijn de workshop Steppen en de vakanties met je honden. Graag vertellen we daar meer over en hieronder al een voorproefje.

Met vriendelijke honden groeten,
het “ADELTEAM”

Nieuws

** Verhuisd naar definitieve stek.**

Hallo allemaal!

We zijn verhuisd naar een definitieve stek, we zitten nu aan de Koloniedijk 37 7739 PA in de Vinkenbuurt

We zijn de laatste 5 weken heel erg druk met opruimen en schoonmaken van huis, schuren en erf. Er gebeurt nu zó veel tegelijk dat we soms niet meer weten wat er nu allemaal ook al weer loopt...

Na alle gebeurtenissen van t afgelopen half jaar loopt t af en toe een beetje over... Maaarr!... we zijn er bijna!...

Tenminste... We hebben de plannen gezet op het nieuwe jaar. We zijn nu druk om de woning tijdelijk bewoonbaar te maken. De trimsalon weer up and running te krijgen. En daarnaast proberen we schuren en erf klaar te krijgen voor de lessen. En dat lijkt voor een heel groot deel te lukken!! Daarom willen wij ook zsm de draad weer oppakken. .

Vanaf maandag 8 januari zullen we weer met alle werkzaamheden en lessen starten. Sommige groepen zijn al op de hoogte van het tijdstip van de lessen, anderen krijgen van ons nog zsm bericht!

We hopen de komende dagen weer velen van jullie te zien en spreken! Voor een ieder die we dit jaar niet meer spreken, alvast een hele goede en veilige jaarwisseling! En we gaan er met z'n allen in 2018 een knallend hondenjaar van maken!!

Groetjes;

John en Jolanda

Hondenschool Adel Koloniedijk 37 7739 PA Vinkenbuurt

Behendigheidswedstrijd 18 Juni 2016

Binnenkort is het weer zover...

18 Juni 2016 gaan we weer een kleine wedstrijd organiseren!! Dit keer op eigen terrein en zal het een leer- / trainingswedstrijd zijn.

Deze wedstrijd is ten behoeve van ons wedstrijdteam! Dit houdt in dat alle verdiensten die zij deze dag bij elkaar sprokkelen ten goede zal komen van het wedstrijdteam. Zij willen hiervoor graag nieuwe team outfits aanschaffen.

De wedstrijd zal in hoofdzaak zijn voor echte beginners, zij krijgen bij elk onderdeel uitleg, ook over de gang van zaken op een grote wedstrijd. Tevens krijgen ze naderhand tips waar evt verbeterpunten liggen.

Honden met wedstrijd issues zullen ook (met mate) worden toegelaten. Het is voor mensen met honden in hogere klasses nogal lastig als een hond op training alles doet wat van hem verlangt wordt, maar op wedstrijd om welke reden ook de boel vergooid... Daarom kunnen deze mensen meedoen om in wedstrijdvorm met hun hond te trainen... Opgave voor honden met wedstrijdissues voor deze wedstrijd graag persoonlijk en mét uitleg! Dit kan bv via email of per telefoon.

Debutanten gaan bij deze wedstrijd voor, dus bij veel aanmeldingen zal er bij de "issuehonden" geloot worden.

Dus zin in een super gezellige dag met wederom kans op hele leuke prijzen? Houd dan deze pagina in de gaten want de inschrijving is open!!

Wat: leer- en trainingswedstrijd

Wanneer: 18 juni 2016

Hoe laat: Van 10.00 tot ongeveer 16.00

Waar: Hondenschool Adel, Westerhuizingerweg 26 Balkbrug

Aantal deelnemers: Ongeveer 45

Inschrijfgeld: € 12,50

Hulpmiddelen als bv een speeltje of halsband zijn toegestaan.

Catering aanwezig!..

Er is een beperkte ruimte voor evt tenten, houdt u hier aub rekening mee.

Tevens is er deze dag weer een collectieve inentingsactie!! Onze dierenarts zal weer paraat staan om de gezondheid van alle honden te checken en ze te voorzien van hun inenting.

De kosten hiervoor zijn 26,- per inenting en is inclusief een ontwormingskuur!! Opgave om gebruik te maken van de entingsactie graag persoonlijk.

Uitbreiding van de agilitywedstrijd van 18 juni

We hebben besloten om de kleine wedstrijd van 18 juni vol te krijgen ook de A- en de Open klasse toe te laten. Dus mensen er kan nu ook ingeschreven worden voor de A - en de Open klasse.