Workshop honden EHBO....

Het is al een tijdje geleden dat de workshop EHBO is gegeven. Aangezien het succes van de vorige keer, willen wij de workshop EHBO nogmaals doen. Waarschijnlijk zal deze plaatsvinden in Maart van dit jaar. De exacte datum wordt binnenkort bekend gemaakt.

De workshop zal gegeven worden in de kantine van de hondenschool, en bestaat uit 2 avonden. De workshop is voor iedereen die een hond heeft of met honden werkt. Het is een workshop voor de basis van EHBO. Je kunt er b.v. wel leren wat je moet doen bij een botbreuk, wond, teek, maagtorsie of vergiftiging, maar er zal geen diepe uitleg zijn over skelet, spieren, celweefsel, enz. De eerste avond is een theorieavond incl. naslagmateriaal en de 2e avond is een verbandavond. De eerste avond is een avond waarbij we nog geen honden nodig zijn, dus deze graag thuislaten.

Tijdens de 2e avond kun je leren een degelijk verband aan te leggen. En welke verbanden je in noodsituaties aanlegt alvorens je naar een dierenarts rijdt. Bij deze avond hebben wij wel stand-in honden nodig. Welke honden er deze avond mee komen wordt op de eerste workshop avond afgesproken.

Kortom een leuke en leerzame workshop die voor iedereen toegankelijk en te begrijpen is.

De kosten van de workshop zijn € 17,50 euro per 2 avonden. Deze kosten zijn incl. naslagwerk, echter excl. verbandmaterialen. (Kosten voor gebruik van verband materialen tijdens de 2e avond zullen € 8,00 euro zijn)

Wilt u deelnemen aan deze workshop? Dan kunt u op deze link klikken en u opgeven: Deelname EHBO-workshop, U kunt ook telefonisch uw deelname doorgeven: 06-24908486 Tevens kunt u zich op de hondenschool aanmelden bij John.

Er kunnen maximaal 20 kandidaten per workshop deelnemen, dus meldt u snel aan!