“ADEL” SHOW- & RINGTRAINING

Om een hond bij tentoonstelling goed voor te brengen, moet men niet alleen de hond maar ook de eigenaar getraind worden. Men mag niet vergeten dat men sport met een levend wezen beoefend, niet de eigenaar maar het dier staat op de voorgrond. En dient er niet voor om het aanzien van de eigenaar op te poetsen. Een sportieve verhouding tegenover andere exposanten is het uiterste gebod in de ring, orde te kennen en te bevolgen is een absolute noodzaak. Men zal er op moeten letten dat eigenaar en hond in de ring een harmonische eenheid zijn ( kleding en dergelijke). Om het voortbrengen van de hond zal men zich ook alleen met de hond bezig houden en storende gesprekken in en om de ring vermijden. De beslissing van de keurmeester moet worden geaccepteerd.

Lesmethode

Uitgangspunt van onze cursus is verkeerd gedrag leren te voorkomen en goed gedrag te belonen. Op deze manier beleven eigenaar en hond veel plezier aan de lessen. Niets is toch leuker dan een enthousiaste, goed luisterende hond?

Wat komt er aan bod ?

De show & ring training bevat de volgende onderwerpen: - Het lopen van de diverse figuren - Correct voorbrengen - Volgen aan de - Volgen aan de voet, los - Appel op afstand - Komen op bevel - Plaats sturen - Vlak apport - Omgang begeleider - hond

Vanaf welke leeftijd ?

Vanaf 8 weken kan men de pup al kennis laten maken met de show & ringtraining.

Waar wordt deze cursus gegeven ?

Aan de Koloniedijk 37 7739 PA in de Vinkenbuurt, waar wij les geven op eigen terrein. Ons terrein is voorzien van allerlei accommodaties en het belangrijkste van alles is dat het gehele terrein van afrastering is voorzien. Dus de honden kunnen nooit van het terrein ontsnappen, bij slecht weer trainen wij binnen, wij hebben onze eigen trainingshal.

Wanneer wordt deze cursus gegeven ?

Kijk hier voor bij de openingstijden. Er worden op dit moment volop cursussen gegeven, kom vrijblijvend langs om te kijken hoe wij met onze cursisten bezig zijn en hun honden.

Wat heeft U nodig?

Een normale halsband en een korte riem. En voldoende beloningsbrokjes.

Heeft U nog vragen ? Bel voor meer informatie naar Hondenschool “ADEL” Tel: 06-24908486 Wij zijn overdag en s’ avonds voor U bereikbaar en staan ten alle tijden voor U klaar om al Uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

VRIENDELIJKE HONDEN GROETEN het “ADELTEAM”