Blog

Op vakantie met je hond

De data voor onze Texelvakanties 2011 zijn bekend!!

U kunt hier direct naar het inschrijfformulier of de uitgebreide folder folder downloaden.

Voor het derde achtereenvolgende jaar organiseert hondenschool Adel en Hondenwarenhuis Jolie ook dit jaar weer een gezellige, gevulde en betaalbare vakantie voor baas en hond op Texel!

Waar?

De vakantie zal plaatsvinden op Waddenpark Avanti. Avanti is een gezellig klein familiepark op TEXEL. Een park met diverse, 4 tot 9 persoons, comfortabele recreatiewoningen.

Ze ligt in polder "het Noorden" op slechts 500 meter afstand van Europa's laatste wildernis: de Waddenzee!!! U zit dan ook bijna midden in de natuur en door het unieke bouwconcept kunt u vanuit bijna alle woningen genieten van weidse vergezichten, vele soorten vogels, en prachtige luchten.

De overtocht:

De overtocht tussen Den Helder en Texel duurt ongeveer 20 minuten. Afhankelijk van het seizoen start de dienstregeling op de zon- en feestdagen één of twee uur later. Gezien de capaciteit en vele afvaarten komen wachttijden nauwelijks voor. Een plaats reserveren voor de veerboot is niet mogelijk. Alle plaatsbewijzen zijn retourkaarten. Op Texel wordt u ook niet meer gecontroleerd op uw kaartje. Teso hanteert diverse tarieven voor voetgangers, fietsers, bromfietsers en motorvoertuigen.

Voor een auto van 2,51 meter incl. max. 9 personen kost de overdracht €35,-. Neemt u een aanhanger mee, betaald u €7,50 per strekkende meter extra.

Wat gaan wij doen?

Het is de bedoeling lekker gewoon een weekendje weg te zijn met de hond(en). Daarnaast organiseert de Hondenschool een aantal activiteiten waar u aan deel kunt nemen. Onderstaand programma en menu geeft u een kleine indruk. Echter is dit nog geen definitief programma, dus wijzigingen voorbehouden!

Welk soort workshops er zullen plaatsvinden, zal later ingedeeld worden. Hebt u voorkeuren of een voorstel voor een workshop? Geef dit dan aan bij uw opgave. Dan kunnen wij er nog rekening mee houden.

De kosten:

De kosten van deze minivakantie zullen €175,- excl. €1,85 per hond per dag en kosten voor de bootovertocht.

Wat zit er bij de prijs in?

  • Huurprijs van de huisjes
  • Toeristenbelasting
  • Eindschoonmaakkosten huisjes
  • Ontbijt, lunch, diner, koffie, thee, ranja
  • 3x workshop
  • 1x excursie

Voor kinderen zal een lagere prijs gehanteerd worden.

Inschrijven?

Voor reserveringen voor deze gezellige minivakantie bel naar 06-24908486 of email naar info@hondenschool-adel.nl of info@hondenwarenhuisjolie.nl. U kunt zich ook aanmelden via het inschrijfformulier.

Wees snel met opgeven! Er kunnen maar een beperkt aantal mensen mee....

Betaling dient zo spoedig mogelijk na opgave gedaan te worden, dit i.v.m. bespreking van de huisjes en de inkopen.

Wij hopen dat dit initiatief ook dit jaar weer met veel vreugde ontvangen zal worden en dat vele opgaven mogen volgen. Wegens succes van de voorgaande jaren hopen wij dit jaar twee weekenden te kunnen vullen. Dus als u snel opgeeft kunt u nog kiezen! Ondertussen is dit een jaarlijks terugkomend evenement waarbij iedereen even kan genieten van een weekendje uit met de hond(en). Geef u dus snel op en we zullen elkaar zien op Texel!

Met vriendelijke groet:
Het Adelteam! & Hondenwarenhuis Jolie!